Kees Hagen Meubelstoffeerderij

Kees Hagen Meubelstoffeerderij is een Stofferingszaak gelegen aan Westerdorpsstraat 83 in Hoevelaken.

Meer informatie over Kees Hagen Meubelstoffeerderij in Hoevelaken

Bij Kees Hagen Meubelstoffering kun je op professionele wijze leren om je eigen meubel te stofferen. Of je nu op zoek bent naar een uitdaging, ontspanning of een nieuwe hobby, het stofferen van je eigen meubelstuk is een leuke optie. Onder begeleiding van meubelstoffeerder Kees Hagen krijg je de kans om in 10 dagdelen aan de slag te gaan met het stofferen van een stoel, fauteuil, bedhoofdeind, poef/hocker of bank. Veel mensen die deze workshop hebben gevolgd, waren verbaasd over hun eigen mogelijkheden en genoten van het feit dat hun stoel of bank een tweede leven kreeg.

Wil je weten wat Kees Hagen Meubelstoffeerderij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kees Hagen Meubelstoffeerderij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kees Hagen Meubelstoffeerderij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kees Hagen Meubelstoffeerderij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kees Hagen Meubelstoffeerderij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kees Hagen Meubelstoffeerderij

Bezoekers bekeken ook