Karakter Wonen

Karakter Wonen is een Meubelwinkel gelegen aan Bernhardstraat 68 in Nijkerk.

Meer informatie over Karakter Wonen in Nijkerk

Bent u op zoek naar een woning met karakter en wilt u uw interieur vernieuwen of aanpassen? Dan staat Karakter Wonen voor u klaar! Van zitmeubels en lampen tot accessoires en raambekleding, wij denken graag met u mee om een mooi geheel te creëren. Onze stijl is eigentijds landelijk met strakke lijnen, waarbij we een rustige basis combineren met bijzondere accessoires en subtiele kleuren om een interieur met karakter te creëren. Maar niet alleen de combinatie van meubels is belangrijk, ook de keuze voor stoffen en materialen speelt een grote rol. In onze showroom van 450m² vindt u een uitgebreide collectie van gerenommeerde merken, waarbij maatwerk mogelijk is. Daarnaast hebben we een mooie collectie karpetten, lampen en accessoires, zoals de geliefde krijtverven van Painting The Past. Als u behoefte heeft aan interieuradvies, helpen wij u graag met het maken van de juiste keuzes en kunnen we zelfs plattegronden maken voor de indeling en maatvoering. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak voor advies bij u thuis. We zijn gevestigd aan de Bernhardstraat 68 in Nijkerk en er is gratis parkeergelegenheid. Onze openingstijden zijn op woensdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur, op vrijdagavond op afspraak en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Hartelijk welkom!

Wil je weten wat Karakter Wonen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Karakter Wonen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Karakter Wonen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karakter Wonen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Karakter Wonen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Karakter Wonen

Bezoekers bekeken ook