Kapsones by B.Pink

Kapsones by B.Pink is een Kapper gelegen aan De Wiekslag 21 in Hoevelaken.

Meer informatie over Kapsones by B.Pink in Hoevelaken

Bij haarsalon Kapsones in Hoevelaken is iedereen welkom voor een knip- en/of kleurbehandeling. Alle behandelingen zijn inclusief wassen en stylingsproducten van Authentic Beauty Concept en/of Davines International. Ze bieden ook een speciale behandeling genaamd "the Memento". Voor meer informatie over de verschillende behandelingen en tarieven kun je op hun website kijken. Je kunt ook hun Instagram-account volgen voor updates. Kapsones, gevestigd op De Wiekslag 21, is telefonisch bereikbaar op 033 785 8455 of 06-10432971, en via e-mail op info@bpink.nl. De salon is eigendom van Annemiek Houtveen en is geregistreerd onder KvK-nummer 55438016. De openingstijden zijn maandag van 9:00 tot 18:30, dinsdag van 9:00 tot 17:00, woensdag gesloten, donderdag van 9:00 tot 19:30, vrijdag van 9:00 tot 16:00 en zaterdag gesloten. Vanwege de drukte kan het soms wat langer duren voordat er een afspraak beschikbaar is, maar je kunt altijd bellen om te kijken of er een plekje is vrijgekomen.

Wil je weten wat Kapsones by B.Pink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsones by B.Pink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsones by B.Pink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsones by B.Pink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kapsones by B.Pink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsones by B.Pink

Bezoekers bekeken ook