Kapsalon HaarZaakje Nijkerk

Kapsalon HaarZaakje Nijkerk is een Kapper gelegen aan Molenplein 5a in Nijkerk.

Meer informatie over Kapsalon HaarZaakje Nijkerk in Nijkerk

Je kunt een afspraak maken in de online agenda van HaarZaakje voor hun salons in Amersfoort en Nijkerk. In Amersfoort voelt het alsof je thuiskomt, met een warme en sfeervolle sfeer. Je kunt op hun hippe wachtbank genieten van een cappuccino en de nieuwste stylingsmagazines bekijken. In Nijkerk zijn ze trots op hun tweede vestiging, die nog mooier en ruimer is. Hier hebben ze ook een Blow Dry Bar, waar je zelf je haar kunt drogen, stylen en krullen. Beide salons hebben leuke acties die je kunt volgen op hun Facebook-pagina's. De openingstijden van de salons zijn verschillend. In Amersfoort zijn ze open op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 08:30 tot 17:30, op donderdag van 08:30 tot 20:30 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00. In Nijkerk zijn ze open op maandag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 18:00, op dinsdag en donderdag van 08:30 tot 20:30 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00.

Wil je weten wat Kapsalon HaarZaakje Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon HaarZaakje Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon HaarZaakje Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon HaarZaakje Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kapsalon HaarZaakje Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon HaarZaakje Nijkerk

Bezoekers bekeken ook