Kapsalon Bei Capelli Nijkerk

Kapsalon Bei Capelli Nijkerk is een Kapper gelegen aan Langestraat 4 in Nijkerk.

Meer informatie over Kapsalon Bei Capelli Nijkerk in Nijkerk

Bei Capelli is een gezellige kapsalon in het centrum van Nijkerk. Ze bieden diverse kappersbehandelingen aan, zoals wassen, knippen, kleuren en opsteken. De eigenaresse, Esmée van den Brink, heeft veel ervaring in het vak en is gespecialiseerd in haarkleuringen. Ze geeft ook graag advies over welk kapsel het beste bij je past. Bei Capelli is ook gespecialiseerd in bruidskapsels en biedt ook visagie aan. Voor de belangrijkste dag van je leven maakt Esmée graag tijd vrij. De kapsalon is gevestigd aan de Langestraat 4 in Nijkerk en is te bereiken op het telefoonnummer 033-2460004.

Wil je weten wat Kapsalon Bei Capelli Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Bei Capelli Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Bei Capelli Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Bei Capelli Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kapsalon Bei Capelli Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Bei Capelli Nijkerk

Bezoekers bekeken ook