Kapsalon Asya

Kapsalon Asya is een Kapper gelegen aan Hogenhof 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Kapsalon Asya in Nijkerk

Bij Kapsalon Asya in Nijkerk kun je terecht voor professionele knipbeurten en het juiste advies. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom en er wordt altijd veel aandacht besteed aan de details. De kapsalon biedt een gezellige sfeer en je kunt genieten van een kopje koffie, thee of limonade tijdens je knipbeurt. Het is mogelijk om telefonisch een afspraak te maken of langs te komen in de salon. Kapsalon Asya hecht veel waarde aan goede communicatie en wil graag weten wat jouw wensen zijn, zodat zij een realistisch advies kunnen geven. Op de website kun je meer informatie vinden over de mogelijkheden. De openingstijden variëren per dag, maar op maandag en zondag is de salon gesloten.

Wil je weten wat Kapsalon Asya verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kapsalon Asya of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kapsalon Asya? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kapsalon Asya het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Kapsalon Asya reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kapsalon Asya

Bezoekers bekeken ook