Jiftach

Jiftach is een Winkel in religieuze artikelen gelegen aan De Zagerij 1 in Nijkerk.

Meer informatie over Jiftach in Nijkerk

Jiftach heeft een aantal nieuwe producten toegevoegd aan hun assortiment, waaronder puzzels met boerderijdieren en een houten stempelset met dieren uit het bos. Daarnaast hebben ze ook verschillende vazen in verschillende maten, met teksten zoals "Vertrouw met heel je hart", "Je bent speciaal, uniek en bijzonder", en "Geloof, hoop en liefde". Ook hebben ze stompkaarsen met kerstthema, met teksten zoals "Een kind is ons geboren" en "Eer aan God in de hoogste hemel". Daarnaast hebben ze ook een lichtje met de tekst "Ik mis je op vele momenten". Voor meer informatie of om contact op te nemen, kun je terecht op de website van Jiftach.

Wil je weten wat Jiftach verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jiftach of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jiftach? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jiftach het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Jiftach reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jiftach

Bezoekers bekeken ook