Jellien

Jellien is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Goldschmidtstraat 6 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Jellien in Nijkerkerveen

Jellien is een contentmaker en communicatiestrateeg die helpt bij het ontdekken en delen van het unieke verhaal van jouw bedrijf. Ze is zowel tekstschrijver als fotograaf en brengt mensen en merken graag in beeld. Ze heeft een netwerk van creatieve designers waarmee ze samenwerkt om complete websites of bedrijfsmagazines te ontwikkelen. Jellien kan zorgen voor sterke teksten, sprekende beelden, content voor social media, een nieuwe website, een bedrijfsfilm en een bedrijfsmagazine. Klanten zijn erg tevreden met haar werk, zoals Marianne van der Lee van Leesign die erg blij was met de foto's die Jellien van haar had gemaakt.

Wil je weten wat Jellien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jellien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jellien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jellien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Jellien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jellien

Bezoekers bekeken ook