Jaimyz Schoonheidssalon

Jaimyz Schoonheidssalon is een Schoonheidssalon gelegen aan Amersfoortseweg 172 A in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Jaimyz Schoonheidssalon in Nijkerkerveen

Jaimyz-Schoonheidssalon is een schoonheidssalon die wordt gerund door Jaimy Zuiddam, een 22-jarige all-round schoonheidsspecialiste. Haar grootste passie ligt bij huidverbetering en ze helpt graag mensen die een mooiere huid willen. Daarnaast biedt ze ook behandelingen aan voor nagels, wimpers, wenkbrauwen en waxen. Na jaren van werkervaring en trainingen heeft Jaimy haar eigen salon geopend in oktober 2022. Je kunt online een afspraak boeken of contact opnemen via telefoon, WhatsApp of e-mail. De salon is gevestigd aan de Amersfoortseweg 172 A in Nijkerkerveen en is geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Wil je weten wat Jaimyz Schoonheidssalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jaimyz Schoonheidssalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jaimyz Schoonheidssalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jaimyz Schoonheidssalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Jaimyz Schoonheidssalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jaimyz Schoonheidssalon

Bezoekers bekeken ook