Italiaans- & Wereldrestaurant La Salita

Italiaans- & Wereldrestaurant La Salita is een Restaurant gelegen aan Westerdorpsstraat 12 in Hoevelaken.

Meer informatie over Italiaans- & Wereldrestaurant La Salita in Hoevelaken

La Salita is een Italiaans- en wereldrestaurant gevestigd in Hoevelaken. Ze staan bekend om hun heerlijke wereldse tapas. Je kunt er terecht voor zowel lunch als diner. Daarnaast bieden ze ook arrangementen en catering aan. Online bestellen is ook mogelijk. Het restaurant is gelegen aan de Westerdorpstraat 12 en is te bereiken op het telefoonnummer 033-2580891. Het is een populair restaurant waar je kunt genieten van diverse smaken uit de hele wereld. La Salita is een plek waar liefhebbers van lekker eten graag samenkomen.

Wil je weten wat Italiaans- & Wereldrestaurant La Salita verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Italiaans- & Wereldrestaurant La Salita of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Italiaans- & Wereldrestaurant La Salita? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Italiaans- & Wereldrestaurant La Salita het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Italiaans- & Wereldrestaurant La Salita reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Italiaans- & Wereldrestaurant La Salita

Bezoekers bekeken ook