Israel Producten Centrum

Israel Producten Centrum is een Cadeauwinkel gelegen aan Henri Nouwenstraat 34 in Nijkerk.

Meer informatie over Israel Producten Centrum in Nijkerk

De Israëlwinkel in Nijkerk is geopend van 09:00 tot 17:00 uur en verkoopt de mooiste, lekkerste en leukste producten uit Israël. Het Israël Producten Centrum importeert al jarenlang producten uit Israël om het land en het volk te steunen. De producten worden ingekocht bij kleine werkplaatsen, fabriekjes en bedrijven waar veel nieuwe immigranten werken. In de winkel vind je onder andere wijnen uit het land van de Bijbel, zeep met het wapen van Israël, inlegzolen voor wandelen, en prijswinnende honing. Er is ook een catalogus, folder en krantenadvertentie beschikbaar. Daarnaast zijn er verschillende nieuwe producten zoals de Falafel Premium mix en de SABA olijven. De winkel biedt ook sieraden, zeepjes en horloges met het wapen van Israël aan. De Israëlwinkel staat bekend om zijn goede service en is bereikbaar via telefoon en e-mail. Mis geen enkele aanbieding en neem een kijkje in de winkel of op de webshop.

Wil je weten wat Israel Producten Centrum verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Israel Producten Centrum of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Israel Producten Centrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Israel Producten Centrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Israel Producten Centrum reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Israel Producten Centrum

Bezoekers bekeken ook