Integrated Sports B.V.

Integrated Sports B.V. is een Fabrikant gelegen aan Melkrijder 13 in Nijkerk.

Meer informatie over Integrated Sports B.V. in Nijkerk

Integrated Sports B.V. is een Europese specialist in confectiekleding. Ze produceren op maat gemaakte confectiekleding, zoals promotionele bedrijfskleding en modeconfectie, volledig naar wens van de klant. Ze bieden kleding aan in massaproductie, wat resulteert in lage productiekosten. Daarnaast kunnen ze ook accessoires leveren, zoals bedrukte petten, handschoenen en tassen. Ze hechten veel waarde aan corporate identity, waarbij ze de huisstijl en imago van een bedrijf optimaal willen doorvoeren in werkkleding. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben ze al voor verschillende opdrachtgevers kleding geproduceerd, waaronder de Nederlandse Politie en bekende merken zoals Adidas en Lacoste. Geïnteresseerd in confectiekleding? Neem contact op met Integrated Sports B.V.

Wil je weten wat Integrated Sports B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Integrated Sports B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Integrated Sports B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Integrated Sports B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Integrated Sports B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Integrated Sports B.V.

Bezoekers bekeken ook