Installateur Van De Geest

Installateur Van De Geest is een Loodgieter gelegen aan Riddererf 11 A in Nijkerk.

Meer informatie over Installateur Van De Geest in Nijkerk

Installateur van de Geest is een bedrijf dat gespecialiseerd is in kleine nieuwbouw, loodgieterswerkzaamheden, onderhoud en reparatie van woningen. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het leveren en monteren van onderdelen voor wc en badkamers, het installeren van verschillende soorten dakbedekking, het aanleggen, onderhouden en repareren van gas- en waterleidingen, en het uitvoeren van zinkwerk zoals het plaatsen van dakgoten, hemelwaterafvoeren en regenpijpen. Het bedrijf is gevestigd in Nijkerk en is bereikbaar via telefoonnummer 033-2981390. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Installateur Van De Geest verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installateur Van De Geest of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installateur Van De Geest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installateur Van De Geest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Installateur Van De Geest reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installateur Van De Geest

Bezoekers bekeken ook