InnerChange - Fysiotherapie & Osteopathie & Trauma transformatie

InnerChange - Fysiotherapie & Osteopathie & Trauma transformatie is een Fysiotherapiepraktijk gelegen aan Westerdorpsstraat 20, B in Hoevelaken.

Meer informatie over InnerChange - Fysiotherapie & Osteopathie & Trauma transformatie in Hoevelaken

InnerChange is gespecialiseerd in het bestrijden van lichamelijke klachten zoals pijn, vermoeidheid en onrust. Ze geloven dat het lichaam verbonden is met het innerlijke en dat innerlijke emoties en gedachten zich uiten in de ademhaling en spierspanning. Ze bieden therapie en preventie voor het verminderen van klachten, transformatie om het lichaam te gebruiken als een poort voor groei, en begeleiding bij geïnspireerd leven en werken. Klanten hebben positieve ervaringen gehad, waarbij ze zich verlicht, vrolijker en in balans voelden na de behandelingen. InnerChange werkt holistisch en helpt mensen om in contact te komen met hun innerlijke wijsheid, grenzen te herkennen en te ontspannen. Ze bieden non-duaal lichaamswerk om verborgen talenten en verlangens in jezelf te ontdekken. Verschillende klanten hebben positieve ervaringen gedeeld, waarbij ze zich lichamelijk jonger, ontspannen en in balans voelden na de sessies.

Wil je weten wat InnerChange - Fysiotherapie & Osteopathie & Trauma transformatie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van InnerChange - Fysiotherapie & Osteopathie & Trauma transformatie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij InnerChange - Fysiotherapie & Osteopathie & Trauma transformatie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je InnerChange - Fysiotherapie & Osteopathie & Trauma transformatie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar InnerChange - Fysiotherapie & Osteopathie & Trauma transformatie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. InnerChange – Fysiotherapie & Osteopathie & Trauma transformatie

Bezoekers bekeken ook