In De Muzerije te Ermelo vindt van 11 mei t/m 1 juni een expositie plaats van schilderijen en tekeningen

In De Muzerije te Ermelo vindt van 11 mei t/m 1 juni een expositie plaats van schilderijen en tekeningen, gemaakt door beeldend kunstenaar Maarten 't Hart. De tentoongestelde collectie bevat werk waarop met name architectuur is afgebeeld, zoals kerkinterieurs, binnenvertrekken van monumentale woningen, dorpsgezichten en stadsgezichten.

De opening vindt plaats op zaterdag 11 mei om 14.00 uur. Maarten 't Hart zal dan toelichting geven op zijn werk en Gerrit 't Hart speelt enkele werken op het in De Muzerije aanwezige secretaire-orgel en clavecimbel.

Kamer-Mariahoeve-bij-Putten

Openingstijden: donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur, of op afspraak. Ook na 1 juni is het mogelijk de expositie op afspraak te bezichtigen.

De Muzerije is gelegen aan de Telgter-Buurtweg 27, 3853 PE Ermelo.

Schilderijconcerten

Ter gelegenheid van de expositie is er in De Muzerije op 18 en 25 mei van 14.00 uur tot 14.30 uur een schilderijconcert. Door middel van enkele muzikale improvisaties zal dan gereflecteerd op een keuze uit de tentoongestelde kunstwerken.

Daarnaast zal ruimte gegeven worden aan werken uit de barok. De concerten worden gegeven door Gerrit 't Hart (secretaire-orgel en clavecimbel).

Lees het volledige artikel bij Gerrit 't Hart en Maarten 't Hart.

Laat dit artikel viral gaan in Nijkerk, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNijkerkgids.nl
Redactie deNijkerkgids.nl

Nieuws door Gerrit 't Hart en Maarten 't Hart. Lees het volledige artikel op hun website.

  1. In De Muzerije te Ermelo vindt van 11 mei t/m 1 juni een expositie plaats van schilderijen en tekeningen

Gerelateerde berichten