IMC Computer Products b.v.

IMC Computer Products b.v. is een Computerondersteuning en -services gelegen aan Watergoorweg 104 C in Nijkerk.

Meer informatie over IMC Computer Products b.v. in Nijkerk

Gflex is een ICT-bedrijf dat altijd beschikbaar is en snel ter plaatse kan zijn om problemen op te lossen. Ze bedenken slimme oplossingen en zetten hun expertise graag in voor hun klanten. Het verhaal begint met Jeroen Berger, die overdag werkt met drinkwaterinstallaties en in zijn vrije tijd graag aan auto's knutselt. Hij is al sinds 2013 actief bij BWA & Partners en is verantwoordelijk voor het onderhoud en advies van drinkwaterinstallaties. Bethanië Ede wordt ook genoemd, waar ze in het verleden zijn gehackt en Gflex heeft geholpen om hun servers plat te leggen en een back-up terug te zetten. Profile Ridder in Nijkerk en Zeewolde vertelt over hun strategie en de rol van ICT in hun bedrijf. Hazeleger Kaas, Kraats Kip, Asiatico en Horeca Groothandel Nico van de Bunt worden ook genoemd als klanten van Gflex. Het artikel eindigt met de vermelding dat Gflex slimme oplossingen biedt en dat geïnteresseerden zich kunnen aanmelden voor hun nieuwsbrief.

Wil je weten wat IMC Computer Products b.v. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IMC Computer Products b.v. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IMC Computer Products b.v.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IMC Computer Products b.v. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar IMC Computer Products b.v. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IMC Computer Products b.v.

Bezoekers bekeken ook