Ilove Hair&Nail Bar

Ilove Hair&Nail Bar is een Nagelstudio gelegen aan van de Steen van Ommerenstraat in Nijkerk.

Meer informatie over Ilove Hair&Nail Bar in Nijkerk

Op loopafstand van het centrum van Nijkerk bevindt zich de kapsalon en nagelsalon Ilo.ve Hair&Nail Bar. In deze gezellige huiselijke salon kun je terecht voor gelnagels, acrylnagels en Shellac, maar ook voor je haar, kleuren, knippen en algehele verzorging. De eigenaar geeft graag advies over de nieuwste trends en wat het beste bij jou past. Ze is nog bezig met het opzetten van de website, maar je kunt al contact met haar opnemen voor meer informatie of een afspraak. Volg haar ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van haar werk. Daarnaast maakt de website gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren en de website beter te maken.

Wil je weten wat Ilove Hair&Nail Bar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ilove Hair&Nail Bar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ilove Hair&Nail Bar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ilove Hair&Nail Bar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Ilove Hair&Nail Bar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ilove Hair&Nail Bar

Bezoekers bekeken ook