Humankind - BSO ’t Blokhuus

Humankind - BSO ’t Blokhuus is een Kinderopvang gelegen aan Frans Tromplaan 49 in Hoevelaken.

Meer informatie over Humankind - BSO ’t Blokhuus in Hoevelaken

Buitenschoolse opvang Blokhuus is gelegen in Kindercampus Blokhuus en biedt kinderen van vier tot dertien jaar een uitdagende plek om te ontwikkelen. Ze hebben een breed scala aan activiteiten voor verschillende leeftijdsgroepen. Kinderen kunnen lekker spelen op de buitenspeelplaats of de omgeving verkennen. De opvanglocatie is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 07:30 tot 18:30 uur, en op woensdag en vrijdag gesloten. Naast de buitenschoolse opvang is er ook een peuterspeelzaal voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Het doel van de opvang is om kinderen een geweldige dag te bezorgen en te zorgen voor optimale groei en bloei. Als je geïnteresseerd bent, kun je contact opnemen met het regiokantoor voor meer informatie of persoonlijk advies.

Wil je weten wat Humankind - BSO ’t Blokhuus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Humankind - BSO ’t Blokhuus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Humankind - BSO ’t Blokhuus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Humankind - BSO ’t Blokhuus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Humankind - BSO ’t Blokhuus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Humankind – BSO ’t Blokhuus

Bezoekers bekeken ook