Huisartsenpraktijk Smits

Huisartsenpraktijk Smits is een Huisarts gelegen aan Kantemarsweg 4A in Hoevelaken.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk Smits in Hoevelaken

In de tekst staat informatie over het adres en contactgegevens van een medische praktijk in Hoevelaken. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Daarnaast is er een patiëntenportaal waar patiënten toegang hebben tot hun eigen dossier. Er wordt ook gemeld dat Lianne is bevallen van een zoon genaamd Lars. Voor spoedgevallen tijdens openingstijden kan er gebeld worden naar het telefoonnummer 033 – 258 24 00, en buiten openingstijden kan er contact worden opgenomen met de huisartsenpost Eemland op 085 - 77 311 00. Verder staan er namen van verschillende medewerkers vermeld en is er de mogelijkheid om als nieuwe patiënt in te schrijven. Het portaal biedt ook services zoals receptservice, een webagenda en eConsult. Ten slotte wordt vermeld dat de praktijk tijdens vakanties open blijft.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk Smits verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk Smits of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk Smits? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk Smits het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Huisartsenpraktijk Smits reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk Smits

Bezoekers bekeken ook