Huisartsenpraktijk De Flier

Huisartsenpraktijk De Flier is een Arts gelegen aan Henri Nouwenstraat 18 in Nijkerk.

Meer informatie over Huisartsenpraktijk De Flier in Nijkerk

Bij Huisartsenpraktijk Bij de Flier in Nijkerk kunt u terecht voor al uw medische vragen en afspraken. De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. U kunt telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 033 7210 421, of in geval van spoed via de spoedlijn op 033 2465355. Voor het aanvragen van herhaalrecepten kunt u bellen naar 033 7210 421 en kies optie 2. Als de praktijk gesloten is, kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost Amersfoort op 085 773 1100. De praktijk werkt aan het verbeteren van de telefonische bereikbaarheid en zal in maart overgaan op een nieuw telefoonsysteem. Daarnaast kunt u online afspraken maken, bloeduitslagen bekijken en het laatste nieuws lezen op de website. Het is belangrijk om uw afspraak tijdig af te zeggen als u niet kunt komen, anders kunnen er kosten in rekening worden gebracht. Het team van Huisartsenpraktijk Bij de Flier staat klaar om u te helpen en u bent van harte welkom.

Wil je weten wat Huisartsenpraktijk De Flier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisartsenpraktijk De Flier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisartsenpraktijk De Flier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisartsenpraktijk De Flier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Huisartsenpraktijk De Flier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisartsenpraktijk De Flier

Bezoekers bekeken ook