Huisarts Oldenburger

Huisarts Oldenburger is een Huisarts gelegen aan Henri Nouwenstraat 18 in Nijkerk.

Meer informatie over Huisarts Oldenburger in Nijkerk

In het Gezondheidscentrum Corlaer zijn verschillende praktijken gevestigd, zoals huisartsenpraktijken, fysiotherapie, verloskundigenpraktijk, apotheek, diëtisten, consultatiebureau, kinderpsychologie, logopedie, oefentherapie, podotherapie, polikliniek, psychologenpraktijk, Saltro prikpunt, thuiszorg en thuiszorgwinkel. Daarnaast is er een gratis opvoedspreekuur op vrijdagochtend waar ouders terecht kunnen met vragen over opgroeien en opvoeding. Het gezondheidscentrum biedt verschillende diensten aan op het gebied van diabetes, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, activiteiten, sport en bewegen, longzorg, Nijkerk challenge, wandelfit, wandelfitplus en valpreventie. Er is ook informatie beschikbaar over de organisatie, samenwerkende partijen, BHV en AED, kwaliteitsbeleid, onderzoeken en stages. De contactinformatie van het gezondheidscentrum is te vinden op de website van Stichting Gezondheidscentra Nijkerk.

Wil je weten wat Huisarts Oldenburger verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huisarts Oldenburger of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huisarts Oldenburger? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huisarts Oldenburger het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Huisarts Oldenburger reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huisarts Oldenburger

Bezoekers bekeken ook