Hotel De Roode Schuur

Hotel De Roode Schuur is een Toeristische attractie gelegen aan Oude Barneveldseweg 98 in Nijkerk.

Meer informatie over Hotel De Roode Schuur in Nijkerk

Hotel De Roode Schuur is een 4-sterren designhotel gelegen tussen de drukte van de Randstad en de rust van de Veluwe. Met 60 kamers straalt het hotel een luxe en gemoedelijke sfeer uit. De naam van het hotel is afkomstig van een boerderij die hier vroeger stond, met een schuurtje met een rood dak. Het hotel is gelegen aan de rand van Nijkerk en is altijd een herkenningspunt geweest. Ondanks de vele veranderingen is de naam altijd hetzelfde gebleven. Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met het hotel via info@deroodeschuur.nl of telefonisch op +31 33 246 16 02.

Wil je weten wat Hotel De Roode Schuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel De Roode Schuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel De Roode Schuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel De Roode Schuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Hotel De Roode Schuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel De Roode Schuur

Bezoekers bekeken ook