Het Lunchcafé

Het Lunchcafé is een gelegen aan Plein in Nijkerk.

Meer informatie over Het Lunchcafé in Nijkerk

Bij Het Lunchcafé kun je genieten van heerlijke huisgemaakte ontbijt- en lunchgerechten, koffie, taarten, verse sappen en smoothies. Je kunt ervoor kiezen om in het restaurant te genieten, om een lunchbestelling af te halen in het centrum van Nijkerk, of om een zakelijke lunch te laten bezorgen op kantoor. Het Lunchcafé is uniek door deze combinatie. Het restaurant en terras zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, en de bedrijfscatering is beschikbaar van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. Je kunt online bestellen en je bestelling afhalen, en er is ook een bestellijst beschikbaar voor bedrijfscatering.

Wil je weten wat Het Lunchcafé verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Het Lunchcafé of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Het Lunchcafé? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Lunchcafé het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Het Lunchcafé reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Het Lunchcafé

Bezoekers bekeken ook