het Apostolisch Genootschap

het Apostolisch Genootschap is een Kerk gelegen aan Schoolstraat 12 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over het Apostolisch Genootschap in Nijkerkerveen

Op woensdag 1 november is de website niet beschikbaar vanwege onderhoudswerkzaamheden. Er zijn excuses aangeboden voor het ongemak. Daarnaast wordt er een landelijke overdenking aangeboden over het thema 'Wanneer voel jij je thuis?'. Er zijn ook verschillende activiteiten waar je aan kunt deelnemen, zoals ontmoetingen en levenskunst. Daarnaast is er een actueel gedeelte waar je kunt lezen over de dirigentenopleiding, het zingesprek 'Ben ik wie ik wil zijn?' en de mogelijkheid om te eten bij (H)Ans. Verder worden er wekelijks verbindende verhalen verzameld uit verschillende gemeenschappen en als je tussen de 18 en 30 jaar bent, kun je helpen in het interviewteam.

Wil je weten wat het Apostolisch Genootschap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van het Apostolisch Genootschap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij het Apostolisch Genootschap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je het Apostolisch Genootschap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar het Apostolisch Genootschap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. het Apostolisch Genootschap

Bezoekers bekeken ook