Hervormde Gemeente Vredeskerk Nijkerk

Hervormde Gemeente Vredeskerk Nijkerk is een Kerk gelegen aan Van Reenenpark 23 in Nijkerk.

Meer informatie over Hervormde Gemeente Vredeskerk Nijkerk in Nijkerk

De Vredeskerk in Nijkerk is een hervormde gemeente die deel uitmaakt van de Protestantse Kerk in Nederland. Als christelijke gemeente streven ze naar openheid en vinden ze het belangrijk om elkaar de ruimte te geven. Ze zijn constant op zoek naar antwoorden op de vragen van deze moderne tijd. De kernwaarden van de Vredeskerk zijn openheid, betrokkenheid, inspiratie, ontmoeting, en geloof. Ze willen een gemeente zijn waar mensen zichzelf kunnen zijn en waar ze God en de medemens kunnen ontmoeten. Daarnaast worden de kerkdiensten live gestreamd op hun website en kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Er wordt ook verwezen naar een fotoverslag van een musical, de aankondiging van een evenement genaamd Thomas Celebration, en een fotoverslag van de startzondag in 2023. Ten slotte wordt er vermeld dat er een artikel over de tuin van de Vredeskerk te vinden is in het Kerkmagazine.

Wil je weten wat Hervormde Gemeente Vredeskerk Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde Gemeente Vredeskerk Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde Gemeente Vredeskerk Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde Gemeente Vredeskerk Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Hervormde Gemeente Vredeskerk Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde Gemeente Vredeskerk Nijkerk

Bezoekers bekeken ook