Hervormde gemeente Nijkerk

Hervormde gemeente Nijkerk is een Kerk gelegen aan Holkerstraat in Nijkerk.

Meer informatie over Hervormde gemeente Nijkerk in Nijkerk

In deze tekst worden verschillende kerkdiensten en activiteiten aangekondigd bij Hervormd Nijkerk. Op woensdag 1 november is er een dankdag voor Gewas en Arbeid in de Grote Kerk, waar Ds. J.J.G den Boer en Ds. J.H. Lammers zullen spreken. Op zondag 5 november vinden er meerdere diensten plaats in zowel de Grote Kerk als de Opstandingskerk, met sprekers zoals Prop. H. Russcher, Prop. M. Bos, Dr. J.B. ten Hove en Ds. E. van den Noort. Ook op zondag 12 november zijn er diensten in beide kerken, met onder andere Ds. J.H. Lammers en Ds. E. van den Noort. Naast de kerkdiensten worden er ook verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een gebedskring, vergaderingen, een orgelconcert, koffiedrinken en verschillende bijeenkomsten zoals De Goede Ontmoeting en Vrouwenkring Ruth. Het kerkelijk bureau van Hervormd Nijkerk is geopend op woensdag en donderdag, en voor meer informatie kan men contact opnemen via de verstrekte contactgegevens.

Wil je weten wat Hervormde gemeente Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hervormde gemeente Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hervormde gemeente Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hervormde gemeente Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Hervormde gemeente Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hervormde gemeente Nijkerk

Bezoekers bekeken ook