Hengelsport Centrum Nijkerk VOF

Hengelsport Centrum Nijkerk VOF is een Winkel voor visaas en hengelsportartikelen gelegen aan Watergoorweg 51C in Nijkerk.

Meer informatie over Hengelsport Centrum Nijkerk VOF in Nijkerk

Het Hengelsportcentrum heeft een aantal nieuwe producten in hun winkelwagen. Ze bieden onder andere de veelzijdige Shimano molen Sienna C3000 FG, de Guru tungsten olivette om tuigen uit te loden bij het vissen met de vaste hengel, en de BKK titan worm haak ideaal voor wierloos vissen met zacht plastic kunstaas. Daarnaast hebben ze ook de Korum Any Chair XS two rod arm & rests, die stoelen transformeert in een volledig modulair tacklestation. Er zijn ook verschillende Shimano molens te koop, waaronder de Stradic 2500 FM en de Stradic C3000 FM, beide bekend en betrouwbaar. De normale prijzen variëren, maar er zijn ook speciale prijzen beschikbaar. Voor meer informatie en contactgegevens kan men terecht op hun website.

Wil je weten wat Hengelsport Centrum Nijkerk VOF verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hengelsport Centrum Nijkerk VOF of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hengelsport Centrum Nijkerk VOF? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hengelsport Centrum Nijkerk VOF het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Hengelsport Centrum Nijkerk VOF reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hengelsport Centrum Nijkerk VOF

Bezoekers bekeken ook