HEMA Nijkerk

HEMA Nijkerk is een Warenhuis gelegen aan Plein 14 in Nijkerk.

Meer informatie over HEMA Nijkerk in Nijkerk

Bij HEMA in Nijkerk kun je terecht voor allerlei producten, van taarten en speelgoed tot babykleding en gordijnen. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt je bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor afhalen in de winkel, kun je je bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Als je een artikel wilt retourneren, moet dit binnen 30 dagen gebeuren en moet het artikel in originele verpakking en onbeschadigd zijn. Sommige artikelen, zoals gebak en voorverpakte artikelen, kunnen niet worden geretourneerd. Bij HEMA kun je ook de voorraad van een artikel in de winkel online bekijken. En als je een nieuw huishoudelijk apparaat koopt bij HEMA, kun je je oude apparaat gratis inleveren. Er zijn ook andere HEMA-winkels in de buurt van Nijkerk, zoals in Voorthuizen, Amersfoort, Leusden, Barneveld, en Ermelo.

Wil je weten wat HEMA Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar HEMA Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Nijkerk

Bezoekers bekeken ook