HEMA Hoevelaken

HEMA Hoevelaken is een Warenhuis gelegen aan De Wiekslag 10-16 in Hoevelaken.

Meer informatie over HEMA Hoevelaken in Hoevelaken

HEMA Hoevelaken is een winkel waar je onder andere kleding, taart en speelgoed kunt kopen. Je kunt ervoor kiezen om je bestelling thuis te laten bezorgen of om deze in de winkel op te halen. Als je kiest voor thuisbezorging, wordt de bestelling binnen 1-2 werkdagen geleverd. Als je kiest voor ophalen in de winkel, kun je de bestelling binnen 1-3 werkdagen ophalen. Je hebt dan 14 dagen de tijd om je bestelling op te halen. Het is mogelijk om artikelen binnen 30 dagen terug te brengen in de winkel, mits ze onbeschadigd zijn en in de originele verpakking zitten. Er zijn echter enkele artikelen die niet geretourneerd kunnen worden, zoals gebak en op maat gemaakte artikelen. Bij HEMA kun je ook je oude elektronische apparaten gratis inleveren bij de aankoop van een nieuw apparaat. In de omgeving van Hoevelaken zijn er ook andere HEMA winkels te vinden, zoals in Barneveld, Bunschoten en Amersfoort.

Wil je weten wat HEMA Hoevelaken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HEMA Hoevelaken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HEMA Hoevelaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HEMA Hoevelaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar HEMA Hoevelaken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HEMA Hoevelaken

Bezoekers bekeken ook