Hap&Slok

Hap&Slok is een Delicatessenwinkel gelegen aan Verlaat 2 in Nijkerk.

Meer informatie over Hap&Slok in Nijkerk

Hap&Slok is een bedrijf dat verse borrelplanken bezorgt in een straal van 20 km rond Nijkerk. Ze hebben ook een eigen borrelwinkel waar je heerlijke borrelplanken kunt samenstellen en diverse borrelhapjes, speciaalbieren, wijnen en cadeaus kunt kopen. Daarnaast bieden ze ook belevenispakketten aan, zoals de Bier&Borrel box en wijnproeverijen. Naast borrelplanken kunnen ze ook catering verzorgen voor evenementen en bruiloften. Ze hebben ook opties voor gluten- en lactosevrije borrelplanken en lunch. Je kunt ook borrelplanken op maat laten maken. Klanten zijn erg tevreden over de heerlijke hapjes en goede service van Hap&Slok.

Wil je weten wat Hap&Slok verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hap&Slok of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hap&Slok? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hap&Slok het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Hap&Slok reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hap&Slok

Bezoekers bekeken ook