Handwerk.nl

Handwerk.nl is een Handwerkwinkel gelegen aan Koperslager 29 in Nijkerk.

Meer informatie over Handwerk.nl in Nijkerk

Handwerk.nl is een online handwerkwinkel waar je alles kunt vinden voor borduren, haken, breien en handwerken. Ze bieden een breed assortiment aan van bekende merken zoals Scheepjes, DMC en Lang Yarns. Je kunt gemakkelijk en veilig betalen via iDEAL of Creditcard, en achteraf betalen is ook mogelijk. Bestellingen worden snel verzonden, en als een artikel niet op voorraad is, wordt de verwachte levertijd vermeld. Verzending kost € 5,95, maar als je voor meer dan € 49 bestelt, is verzending binnen Nederland gratis. Handwerk.nl heeft ook een ruim assortiment aan borduurpakketten, met onder andere collecties voor geboortes, kussens en dieren. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen door ze te volgen op social media.

Wil je weten wat Handwerk.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handwerk.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handwerk.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handwerk.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Handwerk.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handwerk.nl

Bezoekers bekeken ook