Handelsonderneming Kubus B.V.

Handelsonderneming Kubus B.V. is een Bedrijf gelegen aan Watergoorweg 79 in Nijkerk.

Meer informatie over Handelsonderneming Kubus B.V. in Nijkerk

Kubus Sports is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van sportproducten aan dealers in verschillende landen. Ze hebben een volledig gedigitaliseerd magazijn waardoor ze altijd real-time de juiste voorraadinformatie hebben. Ze maken gebruik van het EDI systeem om hun klanten optimaal te ondersteunen met voorraadbeheer. Bestellingen die vóór 12:00 uur worden geplaatst, worden zoveel mogelijk dezelfde dag nog verstuurd. Kubus Sports B2B is 24/7, 365 dagen per jaar bereikbaar via hun webshop voor orders en voorraadinformatie. Ze leveren premium merken zoals Naish, Brabo Hockey, Prolimit, STX, Elan, Nitro, Giro, Zhik en meer. Het bedrijf is ook eigenaar van merken zoals Prolimit, Naish, STX, Atom, Brabo hockey en Princess hockey, en importeur van bekende sportmerken zoals Elan, Nitro & Crewsaver. Ze zijn gevestigd in Nederland en zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur via hun sales office.

Wil je weten wat Handelsonderneming Kubus B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handelsonderneming Kubus B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handelsonderneming Kubus B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handelsonderneming Kubus B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Handelsonderneming Kubus B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handelsonderneming Kubus B.V.

Bezoekers bekeken ook