HairXclusive

HairXclusive is een Kapper gelegen aan Kolkstraat 12a in Nijkerk.

Meer informatie over HairXclusive in Nijkerk

Bij Kapsalon Haarwerken in Nijkerk nemen ze altijd de tijd voor hun klanten. Klanten genieten van de rust tijdens de behandelingen en zijn blij met het resultaat. Zo kreeg iemand onlangs een compliment dat haar haarwerk er zo natuurlijk uitzag, terwijl ze het al op had. Een andere klant merkte op dat sinds ze haar haar bij deze kapsalon laat knippen, haar krullen nog nooit zo mooi in model waren. Je kunt Kapsalon Haarwerken vinden op Kolkstraat 12A in Nijkerk, en contact met hen opnemen via telefoonnummer 033-245 68 42 of via email op info@hairxclusive.nl.

Wil je weten wat HairXclusive verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van HairXclusive of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij HairXclusive? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je HairXclusive het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar HairXclusive reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. HairXclusive

Bezoekers bekeken ook