Hairstyle Nijkerk

Hairstyle Nijkerk is een Kapper gelegen aan Hoefslag 49 in Nijkerk.

Meer informatie over Hairstyle Nijkerk in Nijkerk

Hairstyle Nijkerk is een gezellige salon gevestigd in winkelcentrum Paasbos in Nijkerk. De salon is sinds april 2011 geopend en biedt gratis parkeergelegenheid. Om ervoor te zorgen dat je direct geholpen wordt, is het aan te raden om online een afspraak in te plannen. Dit kan ook telefonisch, via app of mail. Op zaterdag is de salon op afspraak geopend voor bijvoorbeeld feestjes of bruiloften. Daarnaast kun je in de salon ook KEUNE producten bestellen. De prijslijst, adres en openingstijden zijn te vinden op de website van de salon.

Wil je weten wat Hairstyle Nijkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyle Nijkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyle Nijkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyle Nijkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Hairstyle Nijkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyle Nijkerk

Bezoekers bekeken ook