Hair Trend Roxanne

Hair Trend Roxanne is een Kapper gelegen aan Klipper 9 in Nijkerk.

Meer informatie over Hair Trend Roxanne in Nijkerk

Bij Hair Trend Roxanne in Nijkerk kunt u terecht voor uw haar- en visagiebehoeften. Als ambulante kapster en visagiste biedt Roxanne verschillende diensten aan, zoals het verzorgen van bruidskapsels en make-up, het plaatsen van hairextensions en keratinebehandelingen. Roxanne is gediplomeerd en blijft op de hoogte van de nieuwste trends door regelmatig cursussen te volgen. De prijzen voor knippen variëren van €21,95 tot €26,95, terwijl kleuren begint bij €34,95 voor uitgroei en €44,95 voor een volledige kleur. Permanenten zijn beschikbaar vanaf €69,95 en keratinebehandelingen vanaf €120,20. Voor bruiden zijn er verschillende arrangementen beschikbaar, variërend van €175,00 voor een proefsessie en bruidskapsel tot €275,00 voor proefsessies, bruidskapsel en make-up. De openingstijden variëren per dag, en Hair Trend Roxanne is te vinden op Klipper 9 in Nijkerk. Neem gerust contact op via 0648901492 of hairtrendroxanne@hotmail.com.

Wil je weten wat Hair Trend Roxanne verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair Trend Roxanne of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair Trend Roxanne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair Trend Roxanne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Hair Trend Roxanne reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair Trend Roxanne

Bezoekers bekeken ook