Haarmode Your Style

Haarmode Your Style is een Kapper gelegen aan Westerdorpsstraat 9 A in Hoevelaken.

Meer informatie over Haarmode Your Style in Hoevelaken

Haarmode Your Style is een moderne dames- en herenkapsalon in het centrum van Hoevelaken, vlakbij Amersfoort. Ze bieden professionele diensten aan zoals knippen, haarkleuringen, föhnen, stylen, opsteken, make-up en wenkbrauwen epileren. Ze werken met het merk KMS, dat exclusief in hun salon wordt aangeboden. Je kunt bij hen terecht met of zonder afspraak. Een trend op het gebied van haarkleuringen is de balayage techniek, die ze al aanbieden vanaf €49,95. De openingstijden van de salon zijn van maandag tot en met donderdag van 9:00 tot 17:30 uur, op vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 8:30 tot 16:00 uur.

Wil je weten wat Haarmode Your Style verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haarmode Your Style of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haarmode Your Style? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haarmode Your Style het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Haarmode Your Style reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haarmode Your Style

Bezoekers bekeken ook