Haardencentrum Hoevelaken

Haardencentrum Hoevelaken is een Winkel voor open haarden/kachels gelegen aan De Wel 11 in Hoevelaken.

Meer informatie over Haardencentrum Hoevelaken in Hoevelaken

Bij Haardencentrum Hoevelaken kunt u terecht voor een ruime collectie haarden, kachels, rookkanalen en designs. Of u nu op zoek bent naar een inbouwhaard, een vrijstaande kachel of een trendy design, u vindt het hier allemaal. Ook voor advies over rookkanalen en installatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze eigen monteurs zorgen voor een vakkundige installatie. Zelfs als u geen vaste gasaansluiting heeft, kunt u bij ons terecht voor een gashaard op (bio)propaan. In onze showroom op bedrijventerrein 'Horstbeek' in Hoevelaken kunt u inspiratie opdoen en de laatste trends bekijken. Wij helpen u graag bij het vinden van de perfecte haard voor uw woning. U kunt altijd binnenlopen voor een kop koffie en informatie, maar het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Op maandag werken wij alleen op afspraak en op zondag zijn wij gesloten.

Wil je weten wat Haardencentrum Hoevelaken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haardencentrum Hoevelaken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haardencentrum Hoevelaken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haardencentrum Hoevelaken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Haardencentrum Hoevelaken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haardencentrum Hoevelaken

Bezoekers bekeken ook