Haan Textieldiensten

Haan Textieldiensten is een Winkel voor werkkleding gelegen aan Havenstraat 9A in Nijkerk.

Meer informatie over Haan Textieldiensten in Nijkerk

Voor professioneel linnengoed voor hotel, restaurant, café, vakantiepark, of wellnesscentrum, biedt Haan Textieldiensten een uitgebreide service. Ze bieden de mogelijkheid om linnengoed te kopen, huren en industrieel te reinigen. Daarnaast bieden ze ook luxe en hoogwaardige scheidingsschermen op maat aan, geschikt voor diverse werkplekken en publieke ruimtes. De schermen zijn gemaakt van gepoedercoat aluminium en voorzien van anti-bacteriële en UV-bestendige transparante folies. Naast linnengoed en scheidingsschermen biedt Haan Textieldiensten ook bedrijfskleding aan, die op specialistische wijze gereinigd kan worden. Klanten kunnen de bedrijfskleding ook huren, inclusief reiniging. Ten slotte bieden ze ook de mogelijkheid om bedrijfskleding en textiel te kopen, met betrouwbare kwaliteit en perfecte service. Haan Textieldiensten staat bekend om hun goede service en flexibiliteit, waarbij ze rekening houden met de wensen en behoeften van hun klanten. Ze bieden ook de mogelijkheid om kleding te bedrukken met een flexibele transfer en hebben diverse nieuwsberichten over hun diensten en producten. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Haan Textieldiensten.

Wil je weten wat Haan Textieldiensten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Haan Textieldiensten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Haan Textieldiensten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haan Textieldiensten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Haan Textieldiensten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Haan Textieldiensten

Bezoekers bekeken ook