Grillroom Shalom

Grillroom Shalom is een Restaurant gelegen aan Singel 31 in Nijkerk.

Meer informatie over Grillroom Shalom in Nijkerk

Welkom bij Shalom Pizzeria & Grillroom! Hier kun je gemakkelijk en snel online bestellen. En er is goed nieuws, want na iedere bestelling kun je draaien aan het rad en maak je direct kans op mooie prijzen! Daarnaast verloot Foodticket iedere 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Als je geen zin hebt om de deur uit te gaan, kun je ervoor kiezen om je eten te laten bezorgen op het door jou gekozen tijdstip. Je kunt ook direct online betalen met iDEAL, zodat je aan de deur niets meer hoeft af te rekenen. Wil je liever je bestelling afhalen? Ook dat is mogelijk. Bestel eenvoudig en snel op onze website en wij zorgen ervoor dat je eten klaarstaat op het door jou gekozen tijdstip. Ook hier kun je direct online betalen met iDEAL, zodat je in de winkel niets meer hoeft af te rekenen. Helaas zijn er enkele negatieve beoordelingen van klanten, zoals Anita die aangeeft dat het eten een uur te laat was en bijna koud. Elco geeft aan dat zijn pizza lauw was. Het adres van Shalom is Singel 31, 3861 AD Nijkerk en je kunt ze bereiken op 033 246 0418.

Wil je weten wat Grillroom Shalom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grillroom Shalom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grillroom Shalom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grillroom Shalom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Grillroom Shalom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grillroom Shalom

Bezoekers bekeken ook