Grand Café en Partycentrum De Haen

Grand Café en Partycentrum De Haen is een Eetcafé gelegen aan De Brink 10A in Hoevelaken.

Meer informatie over Grand Café en Partycentrum De Haen in Hoevelaken

Welkom bij Grandcafé De Haen in Hoevelaken! Dit is het gezelligste grandcafé in de omgeving, gelegen in het hart van Hoevelaken op De Brink. We hebben een groot terras waar je heerlijk kunt genieten. Neem een kijkje op onze nieuwe menukaart en houd de mededelingen in de gaten voor speciale seizoensvariaties. Bij ons kun je niet alleen genieten van lekker eten en drinken, maar ook van een gezellige sfeer. We staan bekend om ons lachen en zorgen ervoor dat iedereen zich bij ons op zijn gemak voelt. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de mededelingen via onze kanalen.

Wil je weten wat Grand Café en Partycentrum De Haen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Café en Partycentrum De Haen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Café en Partycentrum De Haen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Café en Partycentrum De Haen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Grand Café en Partycentrum De Haen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Café en Partycentrum De Haen

Bezoekers bekeken ook