Collectevergunning voor Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o.

DeNijkerkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Collectevergunning voor Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op grond van artikel 5:13 lid 1 van de Algemene plaatselijke verordening Nijkerk 2021 verlenen wij vergunning aan Stichting Vrienden van Hospice Nijkerk e.o. om huis aan huis te collecteren in de periode van 21 april 2024 tot en met 28 april 2024, mits voldaan wordt aan de ondergenoemde voorschriften. Aan deze vergunning zijn de volgende voorschriften verbonden:1. Collectanten hebben de 15-jarige leeftijd bereikt;2. de gehele opbrengst van de collecte komt ten goede aan het goede doel;3. de opbrengst van de collecte moet binnen 14 dagen na de collecte schriftelijk aan ons worden gemeld.BezwaarTegen dit besluit kan door u alsmede door andere belanghebbenden binnen 6 weken na datum van bekendmaking (= datum verzending van dit besluit) schriftelijk en gemotiveerd bezwaar worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Nijkerk. Met een elektronische handtekening (DigiD) kan bezwaar worden gemaakt via de Digitale Publiekswinkel op de website www.nijkerk.eu. Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking.Burgemeester en wethouders van Nijkerk, 23 januari 2024

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deNijkerkgids.nl op 30-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nijkerk, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNijkerkgids.nl
Redactie deNijkerkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijkerk
  2. gmb-2024-44991

Gerelateerde berichten