Verkeersbesluit intrekken voorgenomen laadpaalparkeerplaatsen Willem van Harselaarlaan in Nijkerk

DeNijkerkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verkeersbesluit intrekken voorgenomen laadpaalparkeerplaatsen Willem van Harselaarlaan in Nijkerk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Zaaknummer: 1678236Het college van burgemeester en wethouders van Nijkerk;gelet op:•artikel 18 lid 1 onderdeel d van de Wegenverkeerswet 1994, waarin is bepaald dat ons college de bevoegdheid heeft tot het nemen van verkeersbesluiten;•de Wegenverkeerswet 1994, het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990 (RVV 1990), het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer (BABW), en de Uitvoeringsvoorschriften BABW inzake verkeerstekens.aanleiding:Op de voorgenomen laadpaallocatie is bezwaar gemaakt. In overleg met betrokkenen, is overeengekomen om op deze voorgenomen laadpaallocatie nu geen laadpaal te plaatsen. De laadpaal ter hoogte van Fratersgoed 2 staat dichtbij en voorziet in de voorlopig verwachte laadbehoefte. Het verkeersbesluit voor deze voorgenomen locatie wordt herroepen. Op grond van artikel 15, eerste lid, van de Wegenverkeerswet 1994 moet een verkeersbesluit worden genomen voor de plaatsing of verwijdering van de in artikel 12 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer genoemde verkeerstekens, alsmede voor onderborden voor zover daardoor een gebod of verbod ontstaat of wordt gewijzigd.Overeenkomstig artikel 24 van het Besluit administratieve bepalingen inzake het wegverkeer, is overleg gepleegd met de namens de Korpschef gemandateerde verkeersadviseur van de Politie, Eenheid Oost Nederland, District Gelderland Midden. Die heeft positief geadviseerd.besluit:Het herroepen van de laadpaallocatie Willem van Harselaarlaan in Nijkerk, naast Beekmansgoed 1, in het verkeersbesluit bekendgemaakt in Gemeenteblad Nr. 482652 op 15 november 2023.Bovenstaande wordt bekendgemaakt door publicatie in het Gemeenteblad, in de Stad Nijkerk en op de website van de gemeente Nijkerk.Aldus vastgesteld, namens het college van burgemeester en wethouders de heer B. RichterszBeroepsmogelijkheid Tegen dit besluit kan een belanghebbende beroep instellen bij de rechtbank Gelderland, afdeling bestuursrecht. Het beroepschrift moet binnen zes weken na de verzenddatum van deze brief worden ingediend. Met een elektronische handtekening (DigiD) kan digitaal een beroepschrift worden ingediend via loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. In afwachting van de uitspraak van de bestuursrechter kan de voorzieningenrechter worden gevraagd een voorlopige voorziening te treffen. Met een elektronische handtekening (DigiD) kan digitaal een verzoekschrift worden ingediend via loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Wij wijzen erop dat voor het behandelen van een beroepschrift of voorlopige voorziening griffierecht in rekening wordt gebracht.Voor informatie over het genoemde verkeersbesluit kunt u contact opnemen met het team Vakspecialisten. Dit kan telefonisch via 033 247 22 22 of mail naar laadpalen@nijkerk.eu.

 

Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deNijkerkgids.nl op 18-1-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Nijkerk, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNijkerkgids.nl
Redactie deNijkerkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijkerk
  2. gmb-2024-26919

Gerelateerde berichten