Gemeente Nijkerk – Ontheffing Apv plaatsing container

DeNijkerkgids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Nijkerk – Ontheffing Apv plaatsing container.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op grond van artikel 2:10 lid 4 van de Algemene plaatselijke Verordening Nijkerk 2021 is op 14 december 2023 een ontheffing verleend (met kenmerk: 1658486) voor het plaatsen van één container van 2 januari 2024 tot en met 27 februari 2024 aan de Martinus Zwetslootstraat 10 te Nijkerk. De container neemt één parkeerplek in beslag. Documenten opvragenU kunt bij de gemeente Nijkerk de documenten met informatie over de vergunning opvragen. Stuur een e-mail naar gemeente@nijkerk.eu en geef daarbij de volgende gegevens aan:•het kenmerk van de gemeente van de aanvraagBezwaarTegen dit besluit kan door belanghebbenden binnen zes weken na datum van bekendmaking (= datum verzending van dit besluit) schriftelijk en gemotiveerd bezwaar worden ingediend bij de burgemeester van gemeente Nijkerk. Met een elektronische handtekening (DigiD) kan bezwaar worden gemaakt via de Digitale Publiekswinkel op de website www.nijkerk.eu. Een bezwaarschrift heeft geen schorsende werking.Voorlopige voorzieningIn afwachting van de beslissing op bezwaar kan de voorzieningenrechter van de rechtbank Gelderland worden gevraagd een voorlopige voorziening te treffen. Met een elektronische handtekening (DigiD) kan digitaal een verzoekschrift worden ingediend via https://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Voor het behandelen van een voorlopige voorziening wordt griffierecht in rekening gebracht.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deNijkerkgids.nl op 19-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Nijkerk, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deNijkerkgids.nl
Redactie deNijkerkgids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Nijkerk
  2. gmb-2023-541893

Gerelateerde berichten