Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen

Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen is een Kerk gelegen aan Vrouwenweg 1 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen in Nijkerkerveen

In de diensten spelen we in op de diversiteit van onze gemeente, met onder andere kinderdiensten, jeugddiensten, themadiensten en evangelisatie- en zendingsdiensten. Er is ook ruimte voor het vieren van de nabijheid en zegen van God in het leven van individuele mensen, zoals bij doop- en belijdenisdiensten, huwelijksdiensten en diensten van gebed en bemoediging bij overlijden. We hebben wekelijks op zondagochtend een kerkdienst, waarbij er oppasdienst is voor de allerkleinsten, kindernevendienst voor de groepen 1 tot en met 8 en regelmatig jeugdkerk voor de jeugd. Daarnaast zijn er gedurende de week diverse ontmoetingsmomenten, zoals kringenwerk en catechese, voor zowel jeugd als volwassenen. Ook zijn we actief in hulpverlening over de grenzen heen, waarbij we in samenwerking met andere kerken en stichtingen proberen mensen in Roemenië en Namibië te helpen. We staan voor elkaar klaar en bieden persoonlijke aandacht en ondersteuning waar nodig. Voor meer informatie over gezamenlijke activiteiten van de drie Protestantse Kerken in Nijkerkerveen kunt u terecht op de website Welkominonzekerken.nl.

Wil je weten wat Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Kerk Nijkerkerveen

Bezoekers bekeken ook