Gereformeerde Gemeente

Gereformeerde Gemeente is een Kerk gelegen aan Bagijnenstraat 3 in Nijkerk.

Meer informatie over Gereformeerde Gemeente in Nijkerk

Het citaat van ds. Joh. van der Poel benadrukt het belang van het 'hartenwerk'. Volgens hem kan men God niets afnemen, maar de wereld werkt constant om Hem alles af te nemen. Met andere woorden, de wereld is gericht op het materialisme en het verlangen om God te vervangen door materiële bezittingen. Dit impliceert dat het 'hartenwerk', ofwel het spirituele aspect van het leven, wordt verwaarloosd. Het citaat roept ons op om ons te concentreren op het ontwikkelen van een sterke spirituele verbinding met God, in plaats van geobsedeerd te zijn door materiële rijkdom. Het herinnert ons eraan dat het belangrijk is om onze prioriteiten op de juiste plaats te houden en ons te richten op het innerlijke werk dat nodig is om een betekenisvolle relatie met God te cultiveren.

Wil je weten wat Gereformeerde Gemeente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gereformeerde Gemeente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gereformeerde Gemeente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gereformeerde Gemeente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Gereformeerde Gemeente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gereformeerde Gemeente

Bezoekers bekeken ook