Gehado totaal onderhoud

Gehado totaal onderhoud is een Bouwbedrijf gelegen aan Lindenlaan in Nijkerk.

Meer informatie over Gehado totaal onderhoud in Nijkerk

GEHADO totaalonderhoud is een bedrijf dat zich bezighoudt met zowel binnen- als buitenschilderwerk. Ze hebben veel ervaring met bijzondere projecten, zoals het onderhoud aan oude boerderijen in opdracht van rentmeesters van landgoederen. Naast schilderwerk doen ze ook houtreparaties. Op hun website tonen ze foto's van deze bijzondere objecten. Het bedrijf is opgericht door Gerrit Mostert, die jarenlange ervaring heeft opgedaan bij verschillende schildersbedrijven. GEHADO totaalonderhoud doet meer dan alleen schilderwerk, ze werken ook samen met andere ondernemers bij verbouwingen en aanbouwen. Flexibiliteit is een belangrijk aspect van hun dienstverlening, ze kunnen bijvoorbeeld buiten werktijden uw kantoor opknappen zodat uw bedrijf ongestoord kan doordraaien. Ze zijn ook flexibel inzetbaar en kunnen bijvoorbeeld na werktijd de boel aan kant zetten zodat uw personeel de volgende dag weer aan het werk kan. GEHADO totaalonderhoud staat bekend om hun betrouwbare vaklui en is te bereiken via telefoon en e-mail. Het bedrijf is gevestigd in Nijkerk en is geopend op werkdagen van 09:00 tot 18:00 uur.

Wil je weten wat Gehado totaal onderhoud verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gehado totaal onderhoud of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gehado totaal onderhoud? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gehado totaal onderhoud het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Gehado totaal onderhoud reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gehado totaal onderhoud

Bezoekers bekeken ook