GéBé Hairstyling

GéBé Hairstyling is een Kapper gelegen aan Kleterstraat 8 in Nijkerk.

Meer informatie over GéBé Hairstyling in Nijkerk

GéBé Hairstyling is een kapper in Nijkerk die bekend staat om kwaliteit en service. Sinds 17 november 1998 bieden ze gediplomeerde kleurspecialisten die goed kleuradvies kunnen geven en prachtige haarkleuren en make-up kunnen creëren. Het personeel wordt regelmatig getraind door nationale en internationale experts in het kappersvak en volgen trends en ontwikkelingen op de voet. Je kunt altijd binnenlopen in de salon waar een medewerker je zal helpen en voorzien van passend advies. Er staat altijd een vers kopje koffie voor je klaar. Daarnaast biedt GéBé Hairstyling gespecialiseerde bruidskapsels, hairextensions, metamorfoses en haarwerken aan. De openingstijden en contactgegevens van de salon zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat GéBé Hairstyling verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GéBé Hairstyling of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GéBé Hairstyling? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GéBé Hairstyling het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar GéBé Hairstyling reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GéBé Hairstyling

Bezoekers bekeken ook