GEBA Install BV

GEBA Install BV is een Installatiebedrijf gelegen aan Talmastraat 14 in Nijkerkerveen.

Meer informatie over GEBA Install BV in Nijkerkerveen

Geba Sanitair is een gespecialiseerd bedrijf in badkamers en tegels. Ze werken in opdracht van aannemers, projectontwikkelaars en bedrijven. Als je een woning hebt gekocht of gaat verbouwen en de aannemer of projectontwikkelaar verwijst je door naar Geba Sanitair, dan kun je een afspraak maken in hun showroom van 800m². Daar ontwerpen de stylisten samen met jou een comfortabele badkamer waar je jarenlang van kunt genieten. Geba Sanitair adviseert, ontwerpt en staat garant voor kwaliteit. De montage wordt uitbesteed. Verder kun je op hun website meer lezen over het bedrijf en kun je snel informatie of een offerte aanvragen. Geba Sanitair is gevestigd aan de Talmastraat 14 in Nijkerkerveen en is telefonisch te bereiken op 033 - 257 17 77 of via verkoop@geba-sanitair.nl.

Wil je weten wat GEBA Install BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GEBA Install BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GEBA Install BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GEBA Install BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar GEBA Install BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GEBA Install BV

Bezoekers bekeken ook