GE Healthcare

GE Healthcare is een Winkel voor medische benodigdheden gelegen aan De Wel 18 in Hoevelaken.

Meer informatie over GE Healthcare in Hoevelaken

GE HealthCare investeert jaarlijks [zb_mp_text] miljard in R&D en ondersteunt dagelijks 259.000 patiënten met beeldvormingstechnologie. Ze hebben wereldwijd meer dan 4 miljoen beeldvormings-, mobiele, diagnostische- en bewakingsapparaten. Daarnaast beheert GE HealthCare jaarlijks meer dan 2 miljard patiëntscans met behulp van hun technologie. Er is ook een docuserie genaamd "Aan de frontlinie" die gaat over moed, vriendelijkheid en innovatie in de zorg. Verder zijn er nieuwsartikelen over hartcomplicaties door COVID-19 en oplossingen voor toegang tot kritieke zorg. GE HealthCare staat open voor vragen en feedback.

Wil je weten wat GE Healthcare verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GE Healthcare of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GE Healthcare? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GE Healthcare het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar GE Healthcare reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GE Healthcare

Bezoekers bekeken ook