Gastrobar Chez Naghmeh

Gastrobar Chez Naghmeh is een Restaurant gelegen aan Nieuwstraat 8 in Nijkerk.

Meer informatie over Gastrobar Chez Naghmeh in Nijkerk

Gastrobar Chez Naghmeh is een restaurant gelegen onder de mooiste toren van Nederland in Nijkerk. Ze hebben geen vaste menukaart, maar kiezen elke dag de meest verse en smaakvolle producten uit. De chef geeft een eigen draai aan de Mediterraanse keuken. Op de kaart staan klassiekers zoals oesters, verse kreeft, kalfsrack en Vitello Tonnato. Reserveren kan via TheFork, mail of telefoon. Het restaurant is geopend van woensdag tot maandag vanaf 16:00 uur. Voor het organiseren van feestjes kun je contact opnemen met het restaurant. Ze zijn ook te volgen op Instagram.

Wil je weten wat Gastrobar Chez Naghmeh verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastrobar Chez Naghmeh of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastrobar Chez Naghmeh? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastrobar Chez Naghmeh het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Nijkerk. Opzoek naar Gastrobar Chez Naghmeh reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastrobar Chez Naghmeh

Bezoekers bekeken ook